Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Ένταση και συμπλοκές στη “δομή φιλοξενίας” στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας

 

Δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας εγκυμονούσες και οι δυο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης στη “δομή φιλοξενίας” στην Αγία Βάρβαρα Βέροιας.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη επενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην ένταση και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν, κάτι που κατέστη εφικτό γύρω στα μεσάνυχτα, οπότε και αποχώρησαν.

Οι πληροφορίες για τα αίτια των επεισοδίων είναι ιδιαίτερα συγκεχυμένες αλλά όλα κατατείνουν ότι πρόκειται για διένεξη και συμπλοκή μεταξύ Ασιατών και Αφρικανών η οποία φέρεται ότι ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για τη χρήση των μπάνιων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δυο γυναίκες έγκυες τραυματίστηκαν, καθως φέρεται ότι δέχτηκαν κλωτσιές στην κοιλιά και διακομίστηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Δεν αναφέρθηκε παρουσία ΜΚΟ στο χώρο κατά τη διάρκεια της έντασης και των επεισοδίων αλλά και αυτή η πληροφορία ελέγχεται για την ακρίβειά της.

Το βέβαιο είναι ότι μετά τις προ ολίγου καιρού εντάσεις που υπήρξαν στο χώρο και καταλήψεις σχετικά με την χρήση των κτιρίων ακόμα μια φορά παρατηρείται φαινόμενο έντασης και συμπλοκών στο χώρο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ