Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Όσο υπάρχουν Άνθρωποι… - Άμεση η κινητοποίηση των κατοίκων του Τριλόφου για στήριξη της πυρόπληκτης οικογένειας

 

Άμεση ήταν η αντίδραση της τοπική κοινωνίας στον Τρίλοφο Ημαθίας, απέναντι στο δράμα της οικογένειας οικονομικών μεταναστών που είδαν το σπίτι τους και όλα τα υπάρχοντα τους να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγη ώρα.

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου μετέτρεψε σε αποκαίδια και στάχτες το σπίτι που διέμεναν μαζί με ό,τι υπήρχε σε αυτό.

Η οικογένεια του Τζίμη και της Άννας, όπως ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία, έμεινε κυριολεκτικά στο δρόμο.

Οι κάτοικοι του Τριλόφου μόνο ασυγκίνητοι δεν έμειναν μπροστά σε αυτό το δράμα. Αμέσως ξεκίνησε καμπάνια για τη στήριξη της οικογένειας με κάθε τρόπο και μέσο.

Όπως ανακοινώθηκε από την σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Τριλόφου, ξεκινάει μια προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει ο καθένας.

 

Αναφέρει η ανακοίνωση: 

Χθες είχαμε το θλιβερό περιστατικό της ολικής καταστροφής του σπιτιού της οικογένειας του Τζίμι και της Άννας, από πυρκαγιά.

Η οικογένεια, αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις σε εξοπλισμό σπιτιού και ρούχα αφού όλα καταστράφηκαν.

Σε συνεννόηση με την οικογένεια, καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου Γονέων αλλα και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και παρακαλώ πολύ ενημερώστε σχετικά για τη δράση μας αυτή, αύριο 13 Ιουλίου και ώρες 9 με 11 το πρωί, στο κάτω σχολείο όπου θα βρισκονται μελη του ΔΣ ή στο τηλέφωνο του νηπιαγωγείο 23310 93100, να έρθουν και να δηλώσουν αν έχουν διαθέσιμο ή μπορούν να προσφέρουν, ένα έπιπλο που δεν χρειάζονται πλέον, έναν καναπέ, μια ντουλάπα, ένα τραπέζι, καρέκλες, μια πολυθρόνα κτλ μια ηλεκτρική συσκευή ίσως, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, κουζουνικά σκεύη αλλά και ρούχα για τους γονείς αλλά και τα 2 παιδάκια τους. Την Ερβίσα 7 ετών και τη Δέσποινα 9 ετών.

Και ότι άλλο σκέφτεστε ότι χρειάζεται η οικογένεια να πατήσει ξανά στα πόδια της.

Τα υφασμάτινα (ρούχα, σεντόνια κτλ) θα μπορείτε να τα αφήνετε και επιτόπου.

Για τα έπιπλα θα αφήσετε τα στοιχεία για να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί σας λόγω χώρου και αναλόγως των αναγκών της.

Σας καλώ να βοηθήσουμε, τον συνάνθρωπό μας με μια πράξη αγάπης!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ