Στην Κατερίνη ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους προπονητές της 1ης Σχολής Προπονητών Αγωνιστικής Αναρρίχησης της ΓΓΑ

 

Στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στην άρτια και εξαιρετική τεχνητή πίστα του γυμναστηρίου «Rock School Climbing Wall» πραγματοποιήθηκε από τις 14/10 μέχρι και τις 18/10 το δεύτερο μέρος των πρακτικών μαθημάτων της πρώτης σχολής προπονητών αγωνιστικής αναρρίχησης της ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΕΟΟΑ και το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. 

Η ταχύτατη εξέλιξη του αθλήματος της αγωνιστικής αναρρίχησης δημιούργησε την ανάγκη για σωστά καταρτισμένους προπονητές οι οποίοι θα θέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος. Η ΓΓΑ ανταποκρίθηκε σ αυτή την ανάγκη και λειτούργησε την πρώτη δημόσια σχολή προπονητών αγωνιστικής αναρρίχησης. 

Στην διάρκεια του εκπαιδευτικού πενταήμερου, τόσο οι εκπαιδευτές της σχολής, Στέλλα Κερασίδου, Χρύσα Στεργιάκου, Φανή Κουσιπέτκου και Κώνσταντίνος Πεντεφούντης), όσο και οι σπουδαστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες αναρριχητές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω covid-19. Η σχολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες που ευχαρίστησαν την Εκπαιδεύτρια Στέλλα Κερασίδου, για την άρτια οργάνωση του ιδιόκτητου χώρου εκπαίδευσης, αλλά και για την φιλοξενία της.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ