Βέροια: Πραγματοποιήθηκε διεθνής αγώνας ρόλλερ - σκι στο Φράγμα Αλιάκμονα

 

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου 2020, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΧΟ Βέροιας σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Νάουσας συνδιοργάνωσαν διεθνή (FIS) αγώνα ρόλλερ-σκι στο Φράγμα Αλιάκμονα. Η συγκεκριμένη διαδρομή έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις καθώς προσφέρεται για αγώνες υψηλού επιπέδου. Η διοργάνωση για ακόμη μία φορά κρίθηκε άψογη από τους συμμετέχοντες, βάζοντας ψηλά τον πήχη καθώς ήταν αντάξια ενός διεθνούς αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την Κυριακή 25/10/2020 στην κατηγορία Παγκορασίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2,5χλμ) με ελεύθερη τεχνική, η αθλήτριά μας Ευτυχία Κόγια τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας χτίσει διαφορά από τις συναθλήτριές της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο βάζοντας θεμέλια για μια λαμπρή αθλητική συνέχεια.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2.5χλμ) ο Γιαννουλάκης Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Τσομπάνης Συμεών – Γεώργιος στη 2η θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Οι δύο αθλητές μας επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους φόρμα κάνοντας έτσι το 1 – 2 για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα για τον ΣΧΟ Βέροιας.


Στην κατηγορία των Παίδων για το αγώνισμα της αντοχής (5χλμ) ο Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 4η θέση και τις δύο ημέρες, ενώ ακολούθησε ο Νταούφας Νικήτας  στην 6η &  8η θέση την Κυριακή και τα Σάββατο αντίστοιχα. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, σε μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των αθλητών.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προπονητή των αθλητών μας, κ. Πέτρο Παλουκίδη για την εξαιρετική προετοιμασία, δικαιώνοντας την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών!!!

Τέλος, θα θελαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του αγώνα:

τη ΔΕΗ για την ευγενική παραχώρηση του Φράγματος και την πολύτιμη βοήθεια.
την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη
την TOYOTA – ΠΟΔΑΣ για την παραχώρηση του ασταμάτητου HILUX και την γενικότερη στήριξη στο σύλλογό μας.
την Kλινική Ευαγγελισμός για την ευγενική παραχώρηση του ασθενοφόρου
το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου για την παροχή του εξοπλισμού ασφαλείας
το ζαχαροπλαστίο Special Ζαγάρης για τους υπέροχους λουκουμάδες που έγιναν θεσμός στον αγώνα
τον Δήμο Βέροιας για το πλύσιμο της διαδρομής
το Φαρμακείο της Κατερίνας Μασούρα για την χορηγία ιατρικού υλικού
τον Αγροτικό Συναιτερισμό Νάουσας (ACN) για τα φημισμένα μήλα Ροδοχωρίου που δρόσισαν αθλητές και θεατές.
τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας για την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού
τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά και είναι οι αφανείς ήρωες της διοργάνωσης

 

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ